Webshops: Få dit kød leveret til døren

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Danskerne er blevet mere trygge ved at købe ting over internettet, hvilket afspejler sig i de mange forskellige webshops, der hele tiden dukker op på onlinemarkedet. Danskerne øger hele tiden deres forbrug på nettet, og i 2015 købte omkring 3,4 millioner varer eller tjenester på internettet. Det svarer til, at tre ud af fire danskere i alderen 16 – 89 år har handlet på nettet inden for det seneste år. Det er lidt flere end året før, hvor der var omkring 3,3 millioner danskere, der havde handlet på nettet.

Selvom madvarer kun ligger på en 14. plads ift. de produkter, der bliver handlet mest på nettet, er tendensen stigende. Det vidner om, at danskerne er blevet mere trygge ved at handle over nettet — og især, når det kommer til dagligvarer og madvarer. Flere og flere netbutikker, der handler med dagligvarer, bliver lanceret. En af dem er Kronekod.dk, hvor man kan bestille kød og bøffer over nettet.

 

De flest handler mindre end fem gange om året

De personer, der har købt varer over internettet, har handlet mindre end fem gange. En fjerdedel har handlet mere end seks gange. De mest aktive er aldersgrupperne 25 – 34 år, og 35 – 44 år.

Det, der bliver solgt mest af, er billetter til teater, koncerter og biografer. Derudover er fylder handlen med tøj, sports- og fritidsudstyr næstmest. Hos den ældre del af befolkningen er det køb af rejser og overnatning, der bliver handlet mest af. Og på en 14. plads over det mest solgt ligger madvarer. Det er en stor stigning, hvis vi sammenligner med de foregående år, hvor der blev solgt væsentligt mindre. Især børnefamilier handler mad på nettet, hvilket passer godt ind i en travl hverdag, hvor man skal aflevere og hente børn, lave mad og måske ikke har tid til at købe ind.

Har du handlet dagligvarer på nettet inden for det seneste år — og hvordan oplevede du kvaliteten?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *