Velkendt softwaresystem slår alle rekorder

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er ingen tvivl om, at økonomisystemer er et ufravigeligt punkt, når det kommer til at drive egen forretning. Disse software platforme, kan frigøre flere hundrede timer om måneden og dermed danne grundlag for en mere sund forretningsudvikling og give ledelsen mere tid til vigtige arbejdsopgaver.

Gennem tiden er der kommet og gået et utal af økonomisystemer, som hver især har eller har haft sine fordele og ulemper. Spørger man virksomhedsejerne har den største udfordring alle dage været, at finde ét system, der kan håndtere alle opgaver. Men hvorfor har det været så svært at finde og hvilken drejning har markedet tager i forhold til alle disse systemer? Det har vi spurgt ekspert Ole Fjeldsted om. Ole udtaler følgende:

“Der er ingen tvivl om, at havde det korrekte system været der fra starten, som kunne håndtere alle processer, var udbuddet langt mindre, den dag i dag. Det, der er sket, er dog, at vi først har opdaget de gældende udfordringer i takt med, at de er opstået” – en helt naturlig udvikling, mener Ole.

Dette bringer os til pointen. De seneste år har der nemlig været ét ERP-system, også kaldet Enterprise Ressource Planning system over dem alle. Dette er dansk produceret system, leveret af ingen ringere end Microsoft Dynamics.

Systemet har på mindre et 5 år sat sig på næsten hele det danske marked og udviklingen ser ikke ud til at ville tage en ende. Holder de nuværende budgetterede rammer ser systemet ud til at blive det mest anvendte system nogenside, globalt set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *