Vælg dit CMS system

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Idag bygger de fleste deres websites op omkring CMS-systemer, men der findes mange valgmuligheder, og hvad skal man lige vælge? Er du en af dem der står med en drøm om at starte dit eget website, eller du vil måse gerne gøre der indenfor CMS-branchen. Så har vi sammenlignet de forskellige CMS-systemer, og du kan her få en fornemmelse for hvad der er godt til hvad osv. Læs med her, og find ud af hvilket CMS system du skal vælge.

WordPress

WordPress må siges at være den store gigant i CMS-systems branchen. Alle kender wordpress og det benyttes også af flest mennesker. Men der er også en grund til at wordpress er så populært, og det er fx ting som brugervenligheden. Når man snakker wordpress, må man også snakke temaer. Der findes et have af forskellige temaer derude, fordi at wordpress netop er så populært, så er det også her du har mulighed for at finde flest temaer, og få mest hjælp.

Joomla

Joomla er den opgraderede version af wordpress. Joomla er lidt sværere at benytte, men her er der også mulighed for at lave et site med mere kompleksitet. Joomla er også stort, men det kommer ikke i nærheden af wordpress. Joomla er for dig som er erfaren indenfor kode, og bygning af hjemmesider, og som vil lave et stort site, som kan håndtere mange besøgende.

Magento

Magento er et CMS-system der er lidt sværere at benytte. Magento er specielt godt til store webhops, med mange produkter. Brugervenligheden kan man ikke rose magento for, men de har en løsning der er rigtig god til at styre webshops med. En Magento webshop kører hurtigt og effektivt.

Drupal

Drupal er specielt, fordi det netop ingen brugervenlighed har. Med drupal har man mulighed for nærmest at lave sit eget CMS system, og det giver altså udvikleren fuld kontrol over sitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *