Troværdighed og referencer er vigtigt på en hjemmeside

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I tidligere indlæg har vi beskrevet vigtigheden af designet og 301 redirects fra et gammelt til et nyt site. I dette indlæg vil vi beskrive signalværdien og troværdigheden på et website og en af de støreste faktorer for at en besøgende ender med at køber på din webshop, handler om at kunden føler sig tryk. Hvis brugen føler at din hjemmeside er troværdig, er chancen for salg langt større. 

Førstehåndsindtrykket er vigtigt

Når en en mulig kunde bruger lander ind på din hjemmeside går der under 10 sekunder før kunden har dannet sig et indtryk af om de vil handle i din webshop eller ej. Den tid hvor kunde skal beslutte om det er din webshop eller en konkurrents side, de vil handle på, er alt afgørende. Det er ligegyldigt om du sælger rejser eller smykker, og næsten også ligegyldigt hvor dyrt dit produkt er. Når en person lader på din webshop, går der masse tanker igennem hoveder og derfor er de første 10 sekunder alt afgørende for om du får vækket deres tillid. Jo bedre du gør det, jo større sandsynlighed er der for om du får solgt en vare eller ej. Her spiller designet en stor rolle. Der findes ingen facit for hvordan en webshop skal se ud, det afhænger i stor stil også af hvilke vare du sælger og hvilken målgruppe du prøver at ramme.

Troværdighed og udstråling

Der er meget vigtigt at alle informationer er tilgængelig over for kunden og oplysninger som firmaets adresse, cvr nummer og bank  står fremme. Disse små ting er med til at øge troværdigheden af webshoppen gevaldigt. Ligeledes bør dine handels- og leveringsbetingelser og returpolitikker står synligt, så de let ses på både forside og undersider. Det skal være nemt at komme i kontakt med virksomheden hvis der skulle gå noget galt. En rigtig godt ting er ligeledes at reklamere med hvordan du håndtere brugerens data, som f.eks. på en side om cookies og persondata.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *