Svenskere og nordmænd skal have danske gardiner

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er omkring 10 år siden, at UNIGgardin startede op i Danmark. Formålet med at åbne webshoppen var at sælge skræddersyede gardiner til Danskerne til en pris, der var væsentlig lavere end dem man kunne finde andre steder. Missionen er i den grad lykkedes for den fynske virksomhed, der siden begyndelsen har solgt mere end en million gardiner og fire gange er blevet kåret til at være Gazelle virksomhed af Børsen.

Formlen er ganske enkel, kunden udfylder det de skal have i de rette mål (der findes guides til hvordan man måler op på siden), herefter ryger ordren direkte til fabrikken, hvor gardinerne bliver syet og sat sammen og efterfølgende bliver de sendt direkte fra producent til kunden. Det betyder, at der bliver sparet penge ved ikke at have unødvendige led, da gardinerne ikke først skal til en dansk butik og derefter sendes videre til kunden.

Det er dog ikke kun os danskere der får glæde af UNIGgardins ydelser, de har nemlig for noget tid tilbage også valgt at starte op i to andre skandinaviske lande, så de også kan købes i både Sverige og Norge, så de også kan få glæde af ydelserne og spare penge på deres rullegardiner, persienner og alle de andre varianter der forhandles. De to sider kan findes på www.uniggardin.se og www.uniggardin.no.

Det er en tendens der er meget tydelig i øjeblikket, at hvis noget er en stor succes i et land, bliver de ofte overført til vores brødrelande, da deres markeder generelt minder meget om vores, og at de ofte efterspørger ca. de samme ting.