Sådan kan du komme til at sælge til store kæder

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som virksomhedsejer drømme man oftest om at komme til at sælge til store kæder. Det giver oftest en stor ordre med sig og giver adgang til et stort marked af nye brugere der oftest bare gerne vil have det nemt og derfor bare tager ned i Matas eller byggemarkeder som Davidsen for at finde alt hvad man skal bruge. Det er oftest hvis det er noget med specifikt man vil have at man går i niche butikker og for at sikre at kvaliteten er høj. Men de store kæder med mere generiske produkter har oftest også en høj kvalitet du kan regne med og med mindre du går meget højt op i det du køber produkter i så er det ganske fint

Dog kan det også være meget svært at komme ind i de store kæder og oftest er der en række ting du skal gå på kompromis med. For det første skal du helt sikkert til at betale et kædebidrag for at få lov til at være i butikkerne. Derudover så vil de helst sikkert presse dig på prisen således at din indtjening bliver det lavere pr enhed. Du mister også kontrollen over din markedsføring og kan dermed ikke længere kontrollere hvordan dit produkt fremstår til kunderne

Dog er der også nogle produkter som f.eks. en havetraktor hvor du altid bare ville gå i en kædebutik at købe frem for at gå direkte til producenten og dermed er man nærmest nødsaget til at gøre brug af kæderne, det gælder også dagligdagsprodukter som f.eks. dagligvare, tandpasta og meget andet.

Det kan være svært at komme ind i varehusene, men prøv at ringe til den indkøbsansvarlig og få en møde på benene, på den måde kan du møde op med dit produkt at vedkommende kan vurdere om det er noget de tror de vil kunne sælge i deres butik.