Sådan holder du det perfekte kursus

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der kan være mange grunde til at vil afholde et kursus, men det kan være en meget effektiv måde at genere nogle tillidsfulde nye kunder. Du underviser dem i dit fag, fordi der helt sikkert er en masse mennesker det vil blive bedre, til noget du er meget god til. Her kan du både få penge for dine evner, samtidig med at nogen kan få øjnene op for, hvor god du er til det du laver. Derfor er det ikke sagt du skal lære alt hvad du ved fra dig, hvis folk kan købe sig til alt den viden, som du har brugt lang tid på at lære, så er du ikke ekspert mere, så har du pludselig en masse nye konkurenter. Hvis du skal holde dit første kursus, eller gerne vil blive bedre til at afholde, så læs med her og mester kurser idag.

Lav en læringsplan

Vi går udfra at du allerede ved hvad du vil holde kursus om, og du allerede ved hvad det er du er god til, derfor er vi gået lige til sagen, nemlig hvordan du finder en læringsplan. Forestil dig hvordan det er at være begynder, og gå så stille roligt rejsen igennem. Hvad skal man lære først? også derefter? Lav en liste over hvordan de skal lære og i hvilken rækkefølge.

Find materiale

Når du har læringsplanen klar, så skal du finde det materiale de skal bruge i løbet af kurset. Det er måske nogle forskellige øvelser hvor de skal bruge nogle af de værktøjer som de skal lære at mestre for at blive ligeså gode som dig.

Find lokaler

Det er altid vigtigt at finde gode lokale til dine kurser. Hotel Kirstine i Næstved har nogle af de bedste kursuslokaler der findes. Sørg for at der er mad og vand til alle kursister, ellers skriv inden hvis de selv skal medbringe vand og mad.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *