Sådan får din virksomhed succes i EU

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis din virksomhed har opnået succes i Danmark, eller du forudser at dit produkt eller ydelser bare vil begå sig bedre på et andet marked. Det kan være svært at begå sig på de andre markeder, og det kræver en stram strategi og en masse hårdt arbejde. Ligeså hårdt det var at komme på det danske marked, ligeså hårdt bliver det, bare at komme på et land i norden, hvis ikke hårdere.

Strategi betyder alt

Det er vigtigt at lægge en god plan for at brede virksomheden ud i verden. Det kræver benhårdt forarbejde, og det er ikke nemt at slå igennem uden for Danmark. Hvis man først er på nok markeder, kan det pludselig begynde at blive meget nemt at ramme de sidste vigtige. Pludselig begynder man at få forespørgelser fra andre lande, der higer efter at få fat i produktet, men det handler altså om at bryde de første barriere, som kan være umenneskeligt hårde hvis man ikke er klædt ordenligt på.

En god plan hvis man allerede har fået succes i Danmark, kunne være at starte med nabolande. Det er nemt at finde samarbejdspartnere på grund af mindre sprogbarriere, men også er det nemmere at opbygge netværk i nabolande. Man kan ligesom få testet sin virksomhed i en mindre skala, men stadig meget større end lille Danmark. Find ud af hvad der er med til at skabe successen i nabolande, og gem den vigtige viden, til du skal videre ud. Det er vigtigt at huske på din virksomhed højst sandssynligt ikke opnår ligeså meget succes som Lego, så man har et realistisk billede af at succesen ikke kommer uden slid. Det kræver hårdt arbejde.

Sproget

Hvis du skal begive dig ud på det internationale marked, er det vigtigt at du kan bruge deres sprog. Du skal eksempelvis have en hjemmeside i flere sprogversioner, og for at du skal virke som professionel, så går det ikke at du har en masse tekst der er kørt igennem google translate. Opret et samarbejde med en tolk, eller benyt dig at online oversættelsesbureau, som kan lave professionelle oversætninger af dine tekster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *