Kampen om “låsesmed i københavn” er hård

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som mange andre håndværks brancher, er konkurrencen omkring låsesmede i københavn hård. Når du laver en søgning på “Låsesmed københavn” vises der en side et med 4 AdWords annoncer i toppen, et udsnit af Google places med 3 resultater, 10 organiske resultater og igen 3 Google AdWords annoncer. Google er meget interesseret i hensigten bag en søgning, og om der er tale om en informationssøgning eller en transaktion søgning. Netop på søgeordet “Låsesmed københavn” kan det se ud som om at Google er tvivl om hvad hensigten med søgningen er. Der findes to låsesmede i københavn som hedder koebenhavns-laasesmed.dk og laasesmed-kobenhavn.dk. Google kan være i tvivl om, om man søger informationer omkring disse eller bare generelt information omkring låsesmede i københavn.

Flere studier viser at det giver x antal klik ved at ligge på placering 1,2,3 osv. og hvor der er mange gange større sandsynlighed for der er at den enkelte person vælger et resultat frem for et andet. Virksomheden Låsesmed København(https://www.laasesmed-kobenhavn.dk/) er synlig både i Google places oversigten, samt nummer 2 i de organiske resultater. Se vedhæftet billede her:låsesmed kbh

Ligeledes ses der at www.laasesmed-kobenhavn.dk har sitelinks, hvilket betyder at når søgeresultatet vises, kommer der undersidelink op under meta titlen og beskrivelsen. Sitelink i det organiske resultat er ikke noget du man betale dig fra, men noget som Google tildeler de resultater som de vurdere er vigtigst og mest til gavn for brugeren.

I AdWords er snakken en anden. Her kan man lave annonceudvidelser, hvor der blandt andet er mulighed for infoudvidelser, undersidelinks, adresseudvidelser og meget mere. Ligeledes forbedre du kvalitetsresultatet for din annonce, så du på sigt vil betale mindre pr. klik.

Kampen om placeringen på Google er for alvor begyndt, og de forskellige virksomheder gør hvad du kan for at følge med. Alligevel er det ikke alle som blot kan ranke på meget konkurrencemæssige søgeord, ved hjælp af en stor pose penge.