Istol.dk vil dårlige rygge til livs

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dårlige rygge er et problem, der hvert år koster samfundet milliarder af krone. Sygefravær er en af de absolut største udgifter, mange større arbejdspladser har. Især store kontorvirksomheder kan blive hårdt ramt, da forkerte siddestillinger er skyld i mange rygproblemer, der kan give langt sygefravær, hvilket kan være en bekostelig affære for virksomheder med mange hunderede eller tusinde ansatte. Det kan være endnu værre for mindre virksomheder, der er meget afhængige af hver enkelt ansat.

En af måderne hvor man kan holde sine ansatte sunde på. En af dem er at tilbyde sundhedsordninger og motion i forbindelse med arbejdet, men en anden ting der også har rigtig meget at sige, er de stole man sidder på. Man sidder typisk ned i minimum 5-6 timer om dagen, og ofte endnu mere, hvis man har et stillesiddende arbejde.

Ting som hæve sænkebord og de korrekte kontorstole, kan derfor gøre en kæmpe forskel for de ansattes sundhed. Forkerte siddestillinger fører i længden til dårlig ryg, der let kan være betyde rigtig mange spildte timer i sygefravær.

Den danske virksomhed iStol.dk forhandler kontorstole, hvor en stor del af dem er ergonomiske yder den korrekte støtte til ryggen, så man ikke får en kropsholdning, der er dårlig for ryggen. Det er muligt at prøve stolene i 14 dage, inden man beslutter sig for om det er det rigtige valg, eller der skal en anden stol til.

På deres blog kan man samtidig læse alt om de nyeste tendenser inden for kontorstole. Så hvis du er virksomhedsejer og gerne vil værne om dine ansatte kan du med fordel følge lidt med på deres side.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *