Introduktion: sådan bygger du en app

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Tusindvis af personer har søgt på nettet for at finde opskriften på, hvordan man laver en app. Der findes et hav af guides på nettet, og det er ikke alle, der giver lige meget mening. Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvad din app skal kunne, hvem er dit segment, og er der nogle specifikke features din app skal have.

En af de bedste guides på nettet findes på codewithchris.com, hvor du lærer de grundlæggende færdigheder og hvordan du bygger fundamentet, du har brug for, for at bygge en app. Uanset hvad din app ide går ud på, er der 5 grundlæggende ting, du er nødt til at sætte dig ind i og forstå hvordan fungerer:

1. Brug Xcode: Xcode er den app, der bruges til at opbygge din brugergrænseflade og som man skriver Swift-kode i.

2. Kend Swift: Swift er det programmeringssprog, der bruges til at lave iOS-apps.

3. Konstruktion af en brugergrænseflade: Uanset hvad din app idé er, skal du vide, hvordan du opbygger skærme og brugerfladen.

4. Håndtering af brugerinteraktion: Når brugeren interagerer med din app, skal du lære at reagere på det.

5. Udtryk computer logik: Hver app gør noget. Du skal vide, hvordan du udtrykker logikken og behandler brugerindgangen.

I stedet for at betale freelancere og app programmører til at programmere din app til dig, kan du ved at læse den føromtalte guide spare en masse penge, og måske lære at gøre det selv. Det er ikke fordi, at det reelt er så svært, hvis bare man har lyst og tiden til at lære, samt vedholdenhed og hele tiden går efter at blive bedre. Programmering kan være selvlært og ja, du kan starte din egen karriere i IOS-udvikling, selvom du ikke har en formel baggrund. Det er i virkeligheden nok det allerfedeste ved online marketing generelt – fortjeneste er baseret på egne præstationer og hårdt arbejde i stedet for anciennitet eller erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *