Hjemmesidens hastighed?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hjemmesidens hastighed betyder mere og mere i dag. Google har udtalt at en langsom hjemmeside, vil få et dårligere resultat i placeringer i forhold til hurtigere websites. Hvis du overvejer at få et hurtigere website, bør du første kigge nærmere på hvilket platform din hjemmeside benytter. I denne artikel tager vi et kig på forskellige CMS og fortæller fordele og ulemper ved de forskellige.

Nogle af de mest anerkendte CMS, er Wordpress, Umbraco, Joomla og Magento. Problemet med CMS er at siderne kan opdateres dynamisk, hvor hjemmesiden skriver og henter data til og fra databasen som er tilknyttet. Som bruger er det ikke noget man bemærker, men det gør noget i forhold til load tiden på hjemmesiden. Et et simpelt html site, vil kunne loades super hurtigt, men brugervenligheden og fleksibiliteten vil være meget begrænset. Derfor er der mange sider som stadig vælger at at benytte CMS. Nogle CMS er bedre til at håndtere store sider, hvor andre er er bedre til webshops. Systemer so prestashop, shopify og woocommerce er meget populære indenfor webshops løsninger.

Hjemmesiden her er lavet i WordPress. WordPress systemet er sat op på på en måde så det bare fungere og der er frihed til at gøre utrolig meget. Det betyder ikke at andre systemer ikke er gode Her er et eksempel på et mindre CMS, nemlig Tigercms, som bliver benyttet af bostedetvendelbo. Her har man ikke helt de samme muligheder som f.eks. i WordPress, men til gengæld er systemet let og enkelt at navigere rundt i, og loader rigtig hurtigt. Siden er ret stor og fylder meget, men loader lige omkring 1 sekund.

bostedetvendelbo load

Der er mange overvejelser forbundet med at hastighedsoptimere hjemmesider og vælge det rette CMS. En god ide er af lave en kravspecifikation, og se hvad hjemmesiden skal indeholde og hvad hensigten med siden er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *