Har du en online strategi, eller skyder du i blinde?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du er virksomhedsejer eller har en stilling, hvor du har ansvaret for kommunikationen på de sociale medier, ved du sikkert allerede, at målgruppen på de sociale medier er stor, fordi vi aldrig har været online i samme grad, som vi er i dag. Her er et par tips til hvorfor det er vigtigt at have en online strategi, samt hvordan du kan komme godt i gang.

Derfor er online strategi afgørende

Vi lever i en digital tid, hvor langt de fleste af os er online på diverse sociale medier i løbet af dagen. Det åbner naturligvis en masse døre for dig som virksomhed, hvis du formår at bruge de forskellige platforme til din fordel. Samtidig kan det få fatale følger for virksomheden, hvis de sociale medier ikke benyttes med omtanke, og I som virksomhed i stedet skyder i blinde. Ved at have en digital strategi for jeres aktivitet på de sociale medier, sikrer I jer samtidig at I ikke bruger unødigt meget tid på markedsføring, agerer professionelt og velovervejet og desuden sparer en masse penge.

Sådan kan du gøre

Hvis det er nyt for dig og din virksomhed at arbejde ud fra en online strategi, kan det være en god idé at udarbejde en medieplan. Medieplanen fungerer som en oversigt over de ting, der skal foregå online det næste stykke tid. Det kræver, at du sætter dig ned og nøje overvejer, hvad du vil markedsføre, hvem din målgruppe er, hvilke platforme din målgruppe er aktive på, samt hvornår de skal distribueres for dit indhold. Når du har taget stilling til disse ting, har du en plan og et klart mål for den nærmeste fremtid. Det kan hurtigt blive en tidsrøver at udarbejde en online strategi, hvis du ikke har erfaring med det fra tidligere. Det kan også være, at I er en lille virksomhed, der ønsker at få nye øjne på jeres markedsføring. Du kan blandt andet få hjælp til din online strategi her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *