Gin er populært som aldrig før

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

 Drikke som cognac og whisky kommer aldrig til at gå af mode, da det på mange måder kan beskrives som en evergreen inden for spiritus. Sådan er det dog ikke med alle former for spiritus, og mange varianter har deres op og nedture. Hvem husker ikke Pisang Ambon, Malibu og lignende der var uhyre populært for årtier siden, men nu ikke fylder så meget på cocktailbarerne rundt om i landet, selvom de naturligvis stadig er på hylderne.

Over de sidste par år er det især en form for spiritus der har buldret frem – nemlig Gin. En Gin & Tonic har været manges foretrukne drink i mange år, det er der ikke not nyt i. Kvaliteten af gin har dog fået et gevaldigt løft. De danske kræsne forbrugere er blevet villige til at betale mere for kvalitetsgin og er villige til at betale mere for at få en bedre smagsoplevelse.

Mærker som Chase, Caorunn, Madame Geneva der blandt andet forhandles hos Cognachuset.dk, er blandt de mærker der oplever stor fremgang i øjeblikket sammen med Hendricks. Det er mærker der ikke bare skal drikkes med tonic, men også kan nydes rent eller i en danskvand, hvor smagen virkelig bliver fremhævet.

Noget af det vi danskere vi netop er ved at vænne os til, er nemlig at gin ikke blot er noget der skal blandet op med tonic, men også kan drikkes rent og i andre kombinationer. I mange år har vi været vant til at drikke for dårlig gin, og det er altså det der er ved at blive ændret på, og ligesom whisky og vin er gin nu noget af det, vi gerne vil betale lidt mere for.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *