Fundamentet for hjemmesiden skal være på plads

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Stort set alle virksomheder har i dag en hjemmeside, og fælles for dem, er at fundamentet skal være på plads. I dette indlæg tager vi et kig på Tip Top Trafik, som en af de største køreskoler i Danmark. Køreskolen blev stiftet i 1990 af Niels Christian Andersen, der blev kørelærer i 1987. Stifteren har desuden medvirket i flere tv-programmer; bl.a. 48 timer, Danmarks værste bilist samt som dommer i DR-udsendelsen, Rapporten. Derudover har han ofte medvirket i aktuelt- og nyhedsprogrammer omhandlende færdselsrelaterede emner. Deres hjemmeside er i dag baseret på CMS’et WordPress, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt. Sådan har det ikke altid være. Før i tiden benyttede Tip Top Trafik nemlig CMS’et Joomla. Fælles for systemer som Wordpress, Joomla og Drupal er der hele open source, hvilket betyder at alle kan benytte det. Det er relativt nemt at flytte løsningen fra webhotel til webhotel og sågar downloade til en offline version, hvilket er til stor gavn for udviklere. Det er lidt lige som når du har fået kørekort, og skal vælge bil, her er det vigtigt at vælge en pålidelig bil, som du ved virker.

Frihed i systemet

Som nævnt kører Tiptoptrafik.dk nu i WordPress og det er der rigtig mange vælger at benytte. Hele måde systemet er sat op på fungere bare intuitivt for både virksomhedsejer og besøgende af siden. Det betyder ikke at andre systemer ikke er gode, da mindre CMS som tigercms, dandomæne og mange andre også er ligetil. Dog er der ikke helt den samme frihed som der f.eks er i WordPress.

Hvis du selv står i situationen og skal vælge CMS, er det vigtigt at du gør op med dig selv om du ønsker friheden til at kunne håndtere systemet selv eller om du ønsker den mere brugervenlige enkelthed der findes i de mindre systemer. Ligeledes er det vigtigt at fundamentet for systemet er på plads, før at siden kan blive synlig i søgemaskinerne.

Virksomheden TipTopTrafik tilbyder deres burgere at tage kørekort både på Sjælland og Jylland — der kan tages kørekort i Aarhus og København samt de omkringliggende byer. Derfor er det altså vigtigt at virksomheden er synlig når der søges på “kørekort København” og ligeledes “kørekort Århus”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *