Få oversat dine ting til marketing

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi ved alle sammen her hvor vigtigt det er at have styr på sin markedsføring. I takt med at internettet har overtaget alt er online markedsføring også blevet mere og mere vigtigt. Men det medfører samtidig også at der er blevet meget kortere afstand fra at sidde i Danmark og lave markedsføring og til at sælge hele vejen rundt om jorden. Det er blevet meget nemmere at sælge til hele verden hvis du kan formå at ramme den anderledes kultur og sprog. Alene ved at have sproget på plads kan du komme langt. Derfor er det også anbefalet af mange at man får lavet f.eks. en oversættelse af dokument eller af sin hjemmeside hvis man skal til at sælge i udlandet.

Når man skal sælge i udlandet, skal man selvfølgelig også have styr på at man vælger de rigtige kanaler og stiller de rigtige metoder til rådighed. Det er ikke sikkert at folk i Tyskland, Brasilien, Indien og USA handler ind på samme måde som man gør her i Danmark. Der kan være stor forskel alene bare fra Danmark til Tyskland. F.eks. kan det ses på at tyskerne stadig i stor stil foretrækker deres betaling med kontanter hvor de i Danmark stille og roligt er ved at blive udfaset. Det har selvfølgelig også en stor indflydelse på mængden at internet handel der bliver lavet i et land.

Hvis man vælger at vil sælge til andre lande uden for EU kan der pludselig komme andre stopklodser som f.eks. told og fragt. Hvordan får du lige pludselig fragtet dine vare fra Danmark til USA uden at det kommer til at koste alt for meget for hverken dig eller kunden og hvordan skal du forholde dig til at der potentielt kan komme told oven på de produkter som dine kunder køber af dig.