De 20 mest populære smartphones

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Smartphones er forlængst blevet hvermandseje i Danmark, og børn såvel som ældre kan ses gå rundt med iPhones og lignende. Der findes millioner af smartphones mellem den danske hænder, men hvad er egentlig de mest populære? Det har den danske hjemmeside Mobilkunden.dk lavet en undersøgelse af.

Det er ikke så overraskende, at Apple er stærkt repræsenteret på listen over de mest populære smartphones i Danmark, alligevel vil det nok for mange være lidt overraskende, helt præcist hvor tungt Apple sidder på tronen som den foretrukne smartphone her i landet.

Da det er en top tyve inderholder listen naturligvis 20 telefoner, og mere end hveranden af disse kommer altså fra amerikanske Apple. Helt præcist så indtager Apple intet mindre end 12 af de tyve pladser, hvilket siger en lille smule om, hvor stærk en position de har på markedet her i landet.

De resterende 8 pladser på listen over de mest populære modeller bliver delt mellem Samsung, Huawei og Sony der sidder på henholdsvis 3, 3 og to pladser. En producent der er fuldstændig forsvundet på listen er HTC, der ellers for ikke så mange år tilbage havde vind i sejlene, men som altså mere eller mindre er forsvundet fra det danske marked i løbet af de sidste par år.

På verdensplan er det også stadig Apple og iPhone der er klart den mest populære, men grundet de mange milliarder mennesker der bor i Asien er Samsung og Huawei også i den grad at finde blandt de mest solgte smartphones på verdensmarkdet, og kigger man på udviklingen, så er der mere fremgang at spore hos disse, end det er hos Apple, hvor iPhone ikke længere har helt så dominerende en position, som de havde tidligere. Hvem ved, måske ser listen anderledes ud om 2-3 år, men i skrivende stund er det altså mere eller mindre Apple der ejer den liste.

Her kan se hele listen her, hvor du  også selv kan finde bedste pris på telefoner uden mobilabonnement