Danmaling.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Danmaling.dk er en dansk webshop med base i Odense. Formålet med webshoppen er ganske enkel, at sælge alt inden for maling og tilbehør til private, men at sælge det til engrospriser, så man ikke behøver at blive flået, fordi man skal male. Alle der har malet ved, at det tager lang tid, og at maling hurtigt kan løbe op i mange tusinde kroner. Danmaling.dk gør op med dette, i hvert fald det sidste, og har sat priserne til omkring halvdelen af hvad man skal give i butikkerne.

At male kan være en meget langsommelig affære, ikke mindst hvis man skal male det samme sted mange gange. Enten fordi man skal male over noget der er meget mørkt med en lys farve, eller fordi man bruger en maling der simpelthen ikke er god nok. Det kan derfor faktisk hurtigt bliver dyrere at vælge en billig maling, da du skal bruge flere lag, end hvis du vælger en god maling, hvor det kun er nødvendigt med en enkelt omgang.

Enkelt udvalg gør det let for kunden

Danmling.dk har gjort det let for dig at vælge hvilket mærke maling du vil købe. De forhandler nemlig kun Jotun, som de står inde for, og som også er det mange malermestre bruger. Malingen er delt op i forskellige kategorier, så man nemt kan navigere rundt mellem eksempelvis:

Så hvis du står over for at skulle malet huset, lejligheden, sommerhuset, eller måske give det udvendige træværk en gang beskyttelse, eller bare skal male et værelse, så kan Danmaling nok hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *