Sådan får du et bedre kendskab til dine kunder

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vil du gerne kunne planlægge din markedsføring fremadrettet på din webshop?

Hvis du gerne vil udvinde en perfekt markedsføring for din virksomhed, bliver du også nød til at være på forkant, og altså vide så meget om dine kunder som muligt. Det er ret så væsentligt, da du bygger din markedsførings fundament op efter dine kunder og deres behov og interesser.

Microsoft Navision er perfekt til e-handel da du hele tiden har et godt overblik på dit salg, indkøb, lager, logistik, økonomistyring, produktion og projektstyring, Microsoft Navision gør det altså muligt for dig at sammenkæde dine data, forretningsapplikationer, enheder og dokumenter sammen.

Så udover at du får viden omkring dine kunder, letter du også dine arbejdsopgaver. Hvorfor det? Jo, ser du, du har med et ERP-system som Microsoft Navision mulighed for at automatisere dine nuværende gentagende arbejdsprocesser, og du spare dermed dig selv, samt dine medarbejdere for en masse tid, og dermed også lønkroner. Alt data ligger nemlig i cloud, som alle i virksomheden kan tilgå, og som er super nemt er anvende.

Med alle disse data kan du nu udtænke en markedsførings strategi. Du kender din målgruppe, så du kan skræddersy den perfekte markedsføring som passer til dem. Du har fuldstændig styr på din økonomi, og du kan derfor tydeligt se hvor mange kroner du har til rådighed i din markedsføring. Så kan som før nævnt også tænke fremadrettet. Lige om lidt er det jule tid, og du kan derfor allerede nu overveje om der er budget til at lave en julekampagne, samt om du kan købe nogle ekstra partier vare hjem til lageret, som alligevel er lidt halv tomt.

Så kom i gang med at tænke fremad på din markedsføring, og få fat i Microsoft Navision. Det betaler sig på den lange bane, både for dig og din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *