Badeværelset sælges i dele

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi lever i et samfund, hvor vi gerne vil være unikke, og vores hjem ikke skal ligne naboen. Derfor er der også kommet meget fokus på unikke løsninger til hjemme uanset om det gælder køkkenet eller badeværelset. Der er naturligvis mange der vælger hele løsninger, hvor de får leveret alting fra et sted, men der er også mange sætter en ære i at skabe noget unikt og sammensætte deres værelser af forskellige elementer og dermed skabe noget unikt.

Hos Inr er de specialiserede i brusevægge til alle typer af badeværelser. Det lyder måske som noget banalt, men som man kan se i deres galleri, så er en brusevæg bestemt ikke bare en brusevæg, men noget der er med til at skabe rummet og rammerne for hvordan badeværelset fremstår.

Hvis man har et kæmpe badeværelser, er der rig mulighed for tænke meget i indretningen og bruge de kvadratmeter lige som man lyster. For mange er virkeligheden dog en anden, og pladsen på badeværelset skal udnyttes bedst muligt. Inr har specialiseret sig i at have løsninger til alle badeværelser uanset om de er på ganske få kvadratmeter eller på størrelse med en hel Nørrebro lejlighed.

Hjemmesiden er lavet i en klassisk “BoBedre” stil, hvor der er fyldt med inspirationsbilleder og andre ting der skal lokke os til at få lyst til at få et nyt lækkert, trendy og ikke mindst unikt badeværelse, så vi ikke skal bekymre os om at se det samme hos andre.

Brusevæggene sælges hos omkring 80 forhandlere rundt om i Danmark, men der er naturligvis ingen steder, hvor udvalget er så stort som på hjemmesiden. Desværre er det ikke muligt at bestille online, af Inr har valgt at satse på fysiske butikker.

Du kan se meget mere og finde inspiration her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *