301 redirects er vigtig!

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Her på dafolo-marketing skriver vi om alle former for markedføring, men især online markedføring og dette indlæg er ingen undtagelse. I dette indlæg kigger vi nærmere på hvad man skal være opmærksom på når man skal lave ny hjemmeside, for her er der mange faktor som spiller ind. En faktor som er yderst vigtig i dag er spørgsmålet om hvordan Google læser din hjemmesiden og om de overhovedet kan forstå den. Hvis du har haft en hjemmeside tidligere, er det vigtig at al værdien fra den gamle side, bliver flytte over på den nye, så alt det arbejde der er lavet med den tidligere ikke er spildt. Når man snakker SEO og placeringer i Google, er der onpage og offpage optimering, og lige præcis onpage skal der være styr på inden man begynder at optimere offpage.

At opstille 301 redirect over til nye url et alfa omega, når man publicere en ny hjemmeside. Ved den korrekte overgang vil man kunne ikke kunne mærke et fald i placeringerne, og i den perfekte verden se en stigning, da den nye hjemmeside helst skal være bedre end den gamle.

Designet er stadig i top 3 over vigtige ting

Designet og ikke mindst brugeroplevelsen spiller stor rolle i dag. Derfor kan det nemt komme til at spille en en rolle om hvordan designet bliver taget imod af nye brugere. Ligesom hastigheden på en side ligeledes spiller en stor rolle. Hvis en bruger venter for lang tid på en siden kommer frem, vil de ofte klikke væk og finde et bedre alternativ, hvilket betyder højere afvisningsprocent. Nettolager.dk, som bla. udlejer lagerhotel i Århus, er et godt eksempel på at korrekt overgang til nyt design og et hurtigt site, at placeringer ikke vil falde, men tvært imod stige. Se mere på siden og bliv inspireret til hvordan et godt design kan udarbejdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *